EN-logo-Mobile-02

Nischad moderator inom vård och hälsa

Sedan några år anlitas jag som moderator av myndigheter, organisationer och specialistföreningar.
Jag har de två senaste åren arbetat som moderator under Almedalsveckan där jag lett samtal och debatter om bland annat patientkraft och om sjukförsäkringen.

Avgörande för en lyckad konferens eller ett seminarium är i regel att det finns en engagerad, driven och lyhörd moderator som kan skapa trygghet och snabbt fånga såväl deltagarnas som publikens frågor och perspektiv.

Jag har en lång och gedigen erfarenhet av att skapa goda, trygga och dynamiska möten. Efter många år som journalist är jag van vid att göra det svåra begripligt och överskådligt, och att med glimten i ögat kunna vässa samtal och debatter om så krävs. Som professionell moderator ser jag till att ställa de relevanta och ibland oväntade frågorna i rätt tid och sammanhang och även se till att det finns ett fokus och en röd tråd.

Jag anlitas även som bollplank av organisationer och myndigheter som behöver hjälp att formulera och tydliggöra innehåll kring en specifik fråga eller ämne.

"Vid vår nationella konferens om Integrerad Beteendehälsa (IBH) gjorde Eva ett gediget förarbete och kom med konstruktiva förslag på upplägg av seminarier. Genomförandet var strukturerat och proffsigt och samtidigt flexibelt när de yttre omständigheterna ändrades med kort varsel. Vi anlitar gärna Eva vid arrangemang av liknande aktiviteter i framtiden."

- Roland Olofsson-Dolk,enhetschef, specialist i allmänmedicin, Medicinsk rådgivareRegion Kronoberg

"Det har rakt igenom hela processen var ett nöje att arbeta med Eva; från förfrågan till själva genomförandet. Eva är otroligt professionell och ser till att långt innan evenemangsdatum dokumentera sig, med stort intresse, gällande teman och vilka olika föreläsare som hon ska moderera. Jag kommer definitivt vilja samarbeta med Eva på nytt! Det gör mig trygg som arrangör att kunna ha en klippa som Eva vid min sida."

- Anna Lundahl, Projektledare och producent, Mötesfabriken AB

"När vi inom Capio Academy skulle arrangera publika föredrag för att sprida och dela kunskap om arbetssätt inom primärvården hade vi turen att lära känna Eva. 
Eva gjorde ett noggrant förarbete och bidrog starkt till att göra våra seminarier i Stockholm och Lund framgångsrika.
Eva har även haft uppdrag under Almedalsveckan, där hon med sin gedigna kompetens och sitt strukturerade sätt att moderera gjorde våra föredrag till stora framgångar."

- Fredrik Gunmalm, VD, Capio Närsjukvård

Bildtext till filmen här ovan (syns ej i förhandsvisningsläget, antar att den visas först efter publicering).

TIDIGARE UPPDRAG